wat een avontuur
Door: Britttt
Blijf op de hoogte en volg britt
24 Juni 2010 | Nederland, Amsterdam
nou mijn 2e verslag.
gister avond zijn we met ze 3e (ik lisa en sanne) naar de toropen(cafe) gegaan om even wat te drinken. was niemand! dus wij in onze party agenda gekeken voor de hot spot van woensdag avond. bleek dus het tmf cafe te zijn. zit je in curacao moet je nog naar gerard joling luisteren. maar wij hadden wel zin in een feestje. sanne ging niet mee omdat ze de volgende dag weer stage moest lopen. maar ze was wel zo lief om ons met de auto te brengen.
eenmaal aangekomen hadden we het wel naar ons zin. en je raad nooit wie we tegen kwamen, DE SNORKEL DUDES! ik heb denk ik nog nooit zo hard gelachen als daar. wat hebben die gasten een humor.
nou een paar bacardi/7 up verder kregen we honger en zijn naar deniz gegaan. een of ander wegrestaurantje die 24/7 open is. om een uur of 4 lagen we in bed. vandaag zijn we naar punda(willemstad) geweest om daar voetbal te kijken. maar het was TE heet om te kijken. dit was echt de heetste dag die ik ooit heb mee gemaakt. 35 graden, als je alleen al op een bankje zat was je al helemaal doorweekt. niet normaal! maar wel goed voor de lijn. en we eten trouwens ook best goed. we zijn nu kipfilet met pasta en spinazie aan het maken. gister hebben we rijst met een groentemix gemaakt, soort nasi. en overdag is het te heet om te eten. alleen maar drinken. daarna zijn we met de bus naar huis gegaan. en hier zeg je gewoon waar je woond en dan zet de busschaufeur je voor je deur af. weten wij veel, wij dachten dat hij gewoon bij de bushaltes stopte. niet dat je die hebt maa er staan wel een paar paaltje met bushalte.
dus wij hebben ongeveer heel curacao gezien. nou toen begon meneer wel een beetje raar te kijken.
maar we zijn veilig thuis gekomen. voor 3 gulden p.p.
en ohja er zijn nog een paar fijne dingen die best handig zijn om te weten op de weg.
1. toeteren kan betekenen: hallo dushi, hallo sweety, rij door, jij hebt voorang, nu heb ik voorang, ik heb me richting aanwijzer wel aan maar ik ga die kant niet op dus kijk uit. ik rij door rood dus kijk uit. ik rij knijter hart door op een kruispunt dus kijk uit. ik haal van links in dus kijk uit. kortom ze zijn ALTIJD aan het toeteren.
2. je betaald hier voor je gaat tanken, als je je geld getankt heb dan stopt hij vanzelf.
3. er zijn totaal geen regels wat betreft voorang. ze geven voorang wanneer ze er zin in hebben. en anders, ja toeteren ze gewoon.
het eten is klaar, maar we gaan straks met de snorkel dudes naar club cinco. daar schijnt het vandaag heel leuk te zijn.
tot de volgende keer.
bong swaa duschiii, konta bai?
maar we zijn veilig thuis gekomen. voor 3 gulden p.p.
tot de volgende keer.
bong swaa duschiii, konta bai?
25 Juni 2010 - 06:32
Linda:
hahahaha, nou ik hoop alleen dat je niet de hele dag Bacardi drinkt (ipv niet eten omdat het zo warm is) Enne, ik weet 't, je bent er pas net, maarre, was het de bedoeling dat dit nu een feest vakantie is of moet het alsnog een WERK vakantie worden ???
Oja, heb jij je rijbewijs al of ga je dat daar ook ff halen??? (weet ook niet of dat dan geldig is in NL daarna) Daaag Duschiiii, tot de volgende blog!!! -
25 Juni 2010 - 08:17
Mama:
Ik had je vanmorgen op de Skype, heerlijk. Mocht ff jullie huis zien, top. En dan dit pretverslag daar bovenop. Brittje in paradise. Jammer van de muggen hè....
kussssssssssss -
26 Juni 2010 - 16:32
Oma:
wat weer een prachtig
verslag,het weer hier is ook niet slecht, 25 gr.op het terras marco polo. wou dat de bus hier ook voor de deur stopte maar beetje moeilijk met de straat in draaien.kus oma. -
29 Juni 2010 - 20:30
Joy:
haha ik ga helemaal stuk hoe je het allemaal vertelt vooral, ik heb me knipperlicht aan maar ik ga die kant niet op haha. veel plezier
xx
30 Juni 2010 - 09:09
Joy:
haha ik ga helemaal stuk om je verhaal vooral die knipperlicht!
veel plezier nog meiden mis jullie nu al.
dikke kus